ENERGETICKÁ LÉČBA

Je to nyní velmi úspěšná metoda energetické léčby a nápravy – tak zvaného znovunapojení těla a duše.

Já jsem začala pracovat s touto metodou, jelikož mne velmi zaujala její technika, metoda není v žádném případě náhradou normální lékařské péče, avšak potvrzují se úspěchy i u postižení, které již byla lékaři zavrhnuta nebo prohlášena za tzv. přetrvávající..

Při použití této metody  doporučují první tři sezení v krátké době po sobě, již po těchto sezeních většina z Vás zaznamená určitou změnu. Další sezení jsou na domluvě a potřebě vašeho těla a duše.

Tělo se znovu aktivuje a napojuje na energii, která obnoví jeho aktivaci buněk a harmonizaci těla. Není nutné vynechávat Vaše léky, ani jiná speciální opatření, je to však léčba, která si sama určí co je v tělě nutné nejrychleji opravit.. Je tedy možné, že přijdete s kolenem, které bolí a natéká a v první řadě se Vám vyčistí játra, nebo zmírní lupénka. Je proto nutné komunikovat se svým praktikev v průběhu léčby a následně po ní o Vašich pocitech a změnách. Mám dobré výsledky v oblati nemožnosti početí, jelikož se upravuje rychle psychika člověka a odbourá se daný stres. Většina pacientů zaznamená změny v jejich vnímání, bezprostředně po sezení nebo v pár dnech po ní, někteří mají zajímavé zkušenosti a vjemy již v průběhu jednoho sezení. Rozhodně se u většiny pacientů během 3 sezení něco změní, tak, aby to zaznamenal i pacient, kolik sezení bude člověk potřebovat je u jaždého jiné a závislé na druhu a délce nemoci.

OBJEDNÁNÍ LÉČBY: e-mailem: abracadabra.cz@gmail.com

mob. +420 777878822

Ceník sezení energetické léčby najdete na našem E-SHOPU